Vandaag 54

Gisteren 35

Afgelopen week 239

Afgelopen maand 894

Totaal 111427

MDC2019-02

 

Richting de keuring

 

MoroccoDesertChallenge 2019 komt weer in beeld.

 

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. De truck wordt op alle punten weer nagekeken en de assistentietruck is weer leeggehaald.

 

Alle kratten worden gecheckt of ze nog compleet zijn en daar waar nodig aangevuld. Een hele klus maar we hebben nog even tijd voor de keuring wordt gedaan.

 

Voor de keuring moeten alle verplichte punten kloppen. Er is daarom een checklist aangelegd om dit stap voor stap te realiseren. Voor het eerst is er dit jaar een keuring in Nederland. Dit scheelt natuurlijk heel veel tijd in Morocco.

 

Er zijn zoveel deelnemers uit Nederland dat er is besloten om de prékeuring hier in Nederland op ‘n centrale locatie te houden. De rally is bestaat uit veel deelnemers en anders moeten er teams al 4 of misschien wel 5 dagen voor de rally aanwezig zijn omdat er anders niet voldoende tijd is om iedereen gekeurd te krijgen. Dit is dus een hele mooie oplossing.

 

Half maart is het over. Dan moet alles kloppen. En zijn er dan nog verbeterpunten, dan is daar ook nog weer voldoende tijd voor om het kloppend te krijgen.

MDC 2019 01 02

 

      facebook

 

Smink Machines 

Logo MDC2019web shield

 

Zandink-transparant

Truck-online 

Peet Borst Banden

 

 

 

 

 

 

    

 

  

 

 Fulmen accu bakkenes

 

 

 

 

 

 

 WSNlogo

 

 

Logo