Vandaag 78

Gisteren 117

Afgelopen week 506

Afgelopen maand 2426

Totaal 146041

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Het team staat weer klaar.

 

De Morocco Desert Challenge staat weer op de kalender. Het is nu de 11e editie en is de afgelopen jaren steeds blijven groeien. Er zijn steeds meer teams die aan deze rally mee willen doen. Maar dit jaar was er zo’n grote opkomst dat er een stop is ingelast. Na de sluitingsdatum kon je op de reservelijst komen en dan maar hopen dat er iemand af zou vallen. Dit zegt dus al iets over de organisatie van deze rally.  Goed verzorgt een week lang spelen in het zand van Morocco.

 

Net als andere jaren zit ook nu weer Jos Smink aan het stuur van de racetruck. Daniël Bruinsma zal het navigeren weer voor zijn rekening nemen en het team feilloos door de duinen en over de paden leiden. Er kan natuurlijk altijd een verkeerd spoor genomen worden, maar dat zal dan in no time hersteld worden. Zo heb je ook over de techniek niet altijd wat te zeggen. Uit onverwachte hoek kan er een probleem optreden. Dat zagen we ook voorgaande jaren. Komen die problemen dan tijdens de wedstrijd naar voren, dan hebben ze daar monteur Peter Nieuwenburg voor in de cabine zitten. Wat er ook is, een oplossing wordt gevonden.

 

Voor het assistentieteam hebben we een andere combinatie. Als vanouds is dat Henny voor het besturen van de truck en het beheren van de gehele voorraad. Jan Stalenhoef is de monteur die het allemaal kan dromen, zo vaak is hij al mee geweest.

 

Door het starten van zijn eigen bedrijf heeft Arie Jansen te weinig tijd om ook nog het team aan te vullen. Daarom is er dit jaar een nieuwe monteur toegevoegd. Nieuw in het team maar geen onbekende voor de overige teamleden is Johan van Dijk. Ook hij is een handige man die van niets iets kan maken en dus zeer welkom in dit team.

037 2018 04

 

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Smink Machines 

Logo MDC2019web shield

 

Zandink-transparant

Truck-online 

Peet Borst Banden

 

 

 

 

 

 

    

 

  

 

 Fulmen accu bakkenes

 

 

 

 

 

 

 WSNlogo

 

 

 

Logo